Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
 • No products in the cart.

FGK-320

6,500.00ден +18% ддв

Compare

Серијата на ламинатори FGK -220/320 ги имаат следниве карактеристики:

 • имаат директно греење во предните валци со електронска регулација на температурата
 • имаат метална конструкција и метален оклоп
 • наменети се за ламинирање на сирок спектар на секакви хартии и фотографии
 • ламинираат фолија со дебелина од 75 до 250 мик
 • имаат брзо време на загревање кое изнесува 3 мин
 • можат да ламинираат топло и ладно
 • имаат копче за враќање назад – reverse control
 • ги елиминираат воздушните меури при ламинирањето на фотографиите, ласерските, инкјет и дигиталните принтови
 • голема брзина на ламинирање за тој тип на ламинатори која изнесува 650 мм/мин
 • гаранција 1 година
модел FGK 320 (A3)
мах ширина на ламинирање 320 мм (A3)
брзина на ламинирање 650 мм/мин
температура на ламинирање 100-160 С
систем на ладење 2 DC вентилатор
мах дебелина на ламинирање до 1 мм
време на загревање 3 мин
моќност 650 W
напојување 220V , 50Hz
тежина 8 kg
димензии 515х200х110 мм
Цена во МКД +18%ддв 6.500 МКД +18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FGK-320”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword