Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
 • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
 • Нема производи во количката.

Контакт

Контактирајте не!  Контакт информации

  “ВИТКОМ” експорт-импорт
  Адреса: Индустриска зона Василево бр.373
  2400 Струмица, Р.Македонија
  Тел/факс: +389 34 324 062;
  Канцеларија: +389 72 226 077
  Мобилен: +389 70 226 077;
  Е-маил: info@vitkom.mk;
  Е-маил: ivan@vitkom.mk;
  Е-маил: zane@vitkom.mk;
  skype: vitkom_sr.
  mk_MKMacedonian

  Внесете го вашиот клучен збор