Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

Автоматска машина за сечење на визит карти A4 формат

79.500,00 ден +18% ддв

          Детален опис на производот:

1. Контролирање од страна на микропроцесор
2. Практично сечење, прилагодување на големина по желба
3. Специјален дизајн на кутијата на надолжниот нож за сечење од кој може во секое време лесно да се замени
4. Вид на хартијата што може да се користи: фотографија, визит-картичка и сите видови на картички.
5. Режими на сечење: надолжно: сечење со кружен нож, странично: сечење со странични ножеви
6. Режим на земање на хартијата: автоматско вовлекување на хартија со единствен начин на триење

Спецификација:

режим на сечење надолжно: сечење со кружен нож;

странично: сечење со странични ножеви

режим на земање-вовлекување на хартија автоматско земање-вовлекување на хартија со единствен начин на триење
големина на хартија   A4(210ммx297 мм)
дебелина на харија 0.35мм(300g/м2)
пеирода на харијата обична хартија, хартија со врвен квалитет
брзина на сечење околу 100 парчиња/3 мин за визиткатички
големина на сечење 89×45мм, 89×50мм, 89×54мм, 89×95мм,  89×127мм
волумен на магацинот за ставање хартија макс.12 парч. на хартија за в. карти ( со дебелина од 0.25мм) или вкупна дебелина 3 мм
волумен на каричката 250g/м2  70 x 2 парчиња
димензии  A4:385Lx430Wx220H(мм)
употреба во средина со -15°C do 40°C   влажност: 35%-70%
тежина 13.5 кг (A4)
напојување AC 220V, 50/60Hz, 0.5A
цена во УСД + 18%ддв  A4 = 1.500 УСД
mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор