Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Електрична машина за поврзување со метални спирали JYH-600

110,000.00ден +18% ддв

Compare
модел                JYH-600
поврзувачки капацитет 1/4”(6,4 мм) – 1-1/4”(31,8)мм
мах ширина на затварање                  600 мм
мах брзина на затварање              90 пати/мин
димнзии на таблата              800 х 420 мм
димензии на машината         700 х 488 х 900 мм
висина на таблата                   844 мм
тежина                    95 кг
Мокности напојување      AC380V/ 3pH/ 0,55kw
ЦЕНА во УСД + 18%ДДВ      2.000 УСД + 18%ДДВ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Електрична машина за поврзување со метални спирали JYH-600”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword