Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
 • No products in the cart.

Автоматска машина за сечење и ставање на метални спирали и закачалки DCA-520

662,500.00ден +18% ддв

Compare
 • автоматско сечење на спиралата
 • автоматско вметнување на закачалката
 • автоматско затварање на спиралата
 • мануелно ставање на веке издупчена хартија
 • може да поврзи до 25 книги/мин  и до 5 прескока на поврзување
 • сите електронски, електрични делови како и LCD екранот на допир се произведени во фабриката Siemens
 • главно користи воздух-компресор и струја за работа
 • кога поврзува доволно е да стапнеш еднаш на педалата со ногата за да поврзи една книга или календар, се друго машината автоматски го прави сите операции – броење на спиралата, сечење на спиралата вметнување на закачалката и затварање на спиралата
 • автоматската машина има можност за менување на разни алати за затварање на спиралата по големина 3:1″ и 2:1″
 • Цената на еден сет од алат е 700 УСД + 18%ддв 
 • со масината соага еден алат за дупчење 3:1″
 • направата за автоматско ставње на металните закачалки оди во комплет со машината
 • воздушниот копресор оди во комплет со машината
 • гаранцијаЧ 1 година

 

модел DCA- 520
мах ширина на дупчење 520 мм
мах ширина на хартијата 520 мм
мах должина на хартијата 75 мм
брзина на поврзување 1000 пати на час
формат на работната табла 680 х 310 мм
напојување 220 V , 50 Hz
воздушен копресор 1.5 KW
воздушен притисок 5 – 8 бар
алат за дупчење со чекор 3:1″, 2:1″, за календари
дијаметар на дупчење 1/4″ –  3/4”
димензии 800 х 750 х 1.115 мм
тежина 350 kg
ЦЕНА во УСД + 18%ддв 12.500 УСД  +  18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Автоматска машина за сечење и ставање на метални спирали и закачалки DCA-520”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword