Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Електрична машина за дупчење со метални спирали CK-600

165,000.00ден +18% ддв

Compare

ОПИС:

Електрична машина за дупчење на хартија со менување на алати  (CK-600)

  1. Специјално се користи за бушење дупки во хартија и картон за календари и нотеси
  2. Лесно подесување на големината на хартија и маргините на дупчење
  3. Менување на алати за дупчење со различни големини и чекори
  4. Рачно ставање на хартијата во областа на дупчење со притискање на електрична педала

Детали:

1) Капацитет на дупчење:  2,5мм(80гр)

2) Мах ширна на дупчење:  600мм

3) Висина наработната табла:  800-850мм(подесива)

4) Брзина:  68 пати/во минута

5) Моќност:  AC380/3ph/50HZ/0.75КW

6) Димензии на машината:  800х538х939мм

7) Нето тежина: 125 кг

 

Цена:  3.000 УСД + 18% ддв

 

Цена за еден алат:  800 УСД + 18% ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Електрична машина за дупчење со метални спирали CK-600”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword