Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Електричен нож со програмска контрола и нов touch screen BW-4908 V8.2

159,600.00ден +18% ддв

Compare
модел BW-4908 V8.2
мах ширина на сечење 490 мм х 490 мм
мах дебелина на сечење 80 мм
мин должина на сечење 30 мм
програмска контрола да
аритметичка контрола да
сечење на хартијата автоматско
тач скреен во боја 7 инчен
инфрацрвена затита да
точност на положбата +-0,1 мм
автоматско буткање на хартијата електрично
автоматско сечење на хартијата електрично
заден мотор степенаст мотор
брзина на буткање на хартијата 3 м/мин
тежина 170 kg
напојување и моќност 220V/50Hz,  1150W
димезии 1.020 х 780 х 1.325 мм
Цена во УСД + 18%ддв  2.800 УСД + 18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Електричен нож со програмска контрола и нов touch screen BW-4908 V8.2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword