Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

YD-LMR 1300 Plus/1600 Plus Полуавтоматски електрични ламинатори за еднострано ладно ламнирање

102.960,00 ден143.000,00 ден +18% ддв

Технички карактеристики:

model

YD-LMR 1300 plus

YD-LMR 1600 plus

мах работна ширина

1280 мм

1580 мм

мах брзина на ламинирањето

5 м/мин

5 м/мин

дијаметар на ваљаците

128 мм

128 мм

Напојување

1 фаза, 50 Hz

1 фаза, 50 Hz

моќност на моторот

60 W

60 W

тежина

180 кг

220 кг

димензии

(1630 х 500 х 630) мм

(1930 х 500 х 630) мм

Цена во УСД + 18%ддв

1.800 УСД + 18%ддв

2.500 УСД + 18%ддв

YD-LMR

1300 plus, 1600 plus

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор