Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

XH 868 A3, Рачни ножеви за сечење на хартија – Гилјотини

13,750.00ден +18% ддв

Compare

XH 868 A3 manual paper cutter

Технички карактеристики:

модел              XH 868 A3
макс. формат на сечење А3 297×420 мм     
мин. формат на сечење 40 мм
макс. дебел. на сечење 40 мм
прецизност на сечење 0,3 мм
притискање на хартија рачно
сечење на хартија рачно
инфрацрвен индикатор нема
инфрацрвена заштита нема
подместување на хартија рачно
сечење после притискање хартија да
цена во УСД +18%ддв 250 УСД +18% ддв

Enter your keyword