Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

T-30 i T-80, ТЕРМОБИНДЕРИ ЗА НА МАСА

2.000,00 ден9.000,00 ден +18% ддв

Термалните биндери Т-30 и Т-80 имаат пластичен оклоп и комфорен контролен панел со атрактивни бои. Т30 е рачен модел за термо-лепење, а Т-80 е полуавтоматски: со рачно ставање и автоматско вибрирање, лепење и сушење на термопапките. Тие уште имаат:

– погодни се за сите видови канцеларии, фотокопирници и дигитални студиа
– има целосна робусна метална конструкција и пластичен оклоп
– сигнализираат кога процесот на термо-лепење ке заврши
– кај моделот Т-80 има автоматско вибрирање кога ке се стави папката со листовите во машината за подобро да се наместат листовите во грбот на термопапката , систем за автоматско ладење кога ке заврши процесот на термо-лепење, и систем за автоматско исклучување на машината после 10 минутно неработење
– имаат разбирливи и лесни инструкции за работа
– гаранција од 1 година

Технички карактеристики:

модел T-30 T-80
макс. долж. на лепење 300 мм 400 мм
макс. шири. на лепење 24 мм 40 мм
макс. бр. на листо. за  поврзување 70-80 гр 240 400
регулација на времето на лепење не да
работ. температура 150 S 150 S
макс. мокност 60 W 80 W
напојување 220 V 220 V
тежина на машините 1,7 кг 5,3 кг
димезии на машините 145x390x175 мм 225x475x205 мм
цена во ден +18%ддв 2.000 ден +18%ддв 9.000 ден  +18%ддв

 

T-

30, 80

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор