Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

SW 1050 GL Високо брзиски автоматски ламинатор на ролни со нов систем на електромагнетно

5,562,700.00ден +18% ддв

Compare

Конфигурација

  1. Високо брзинскиот автоматски ламинатор SW-1050GL со синџирест систем на сечење на пластификатот се користи за лаинирање на сите видви на термални ламинаторни филмови како БОПП, ПЕТ и дуги структури на филмови – фолии во ролни
  2. Инстантен –брз електромагнетен грејач кој го скратува времето на загревање на валјакот на 90 секунди со прецизна контрола на температурата од +_1 С
  3. Плочата за полнење со хартија за ламинирање може да се спушти до ниво со подот со што се олеснува ставањето на хартија
  4. Систем за вшмукување на хартијата гарантира стабилно и мазно испраќање на хартијата во ламинаторот на ламинирање
  5. Поголем хромен ваљак кој е опремен со најновата технологија на загревање со помош на електромагнетизам кој што пак обезбедува висок квалитет на ламинирање
  6. Дизајнот на структурата на системот за сепарација го прави работењето и одржување да биде лесно
  7. Нов дизајн и поголем автоматски полнач на хартија со двоен слој на тапкање на хартијата

 

Технички карактеристики:

модел SW 1050 GL
макс. ширина на хартијата 1050 х 1200 мм
мин. ширина на хартијата 300 х 300 мм
макс. брзина на ламинирањето 0 – 120 м/мин (БОПП)

0 – 75 м/мин (ПЕТ)

макс. дебелина на хартијата 105 – 500 гр/м2
температура на ламинирање 80 – 110 С
моќност 29 KW
напојување 3 х 380 V, 50 HZ
тежина 5.300 кг
димензии (10.500 х 2400 х 1900) мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SW 1050 GL Високо брзиски автоматски ламинатор на ролни со нов систем на електромагнетно”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword