Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

SF-720C/920C/1100C Полуавтоматски, хидраулично-пнеуматски машини за еднострано ламинирање со автоматски преклоп и нов пнеуматски систем на влечење и откинување

1.063.920,00 ден1.201.200,00 ден +18% ддв

Карактеристики:
SF-C серијата на полуавтоматски ламинатори на ролни се НАЈНОВ модел на ламинатори пуштени во прода#ба 08/2015 кои се надоградба на моделот SFML-A. Значи тие машини се специјално направени за еднострано ламинирање на секаков вид и дебелина на хартија од најтенката до најдебелата. Сите тие машини имаат:

– нов автоматски преклоп на хартијата при влез во машината
SCHNEIDER фреквенциски инвертер за бесконечна регулација на брзината обезбедува регулација на брзината да биде пофина и ефикасна и ја прави машината да работи постабилно и потивко
– зголемен дијаметар на предниот загреван хромен ваљак со монтиран систем со маслено загревање кој обезбедува избалансирана температуре на ламинирање со сопствена одлична температурна отпорност
– Новиот SCHNEIDER PLC colour touch screen system ги контролира и управува со сите функции на машината како што се автоматското откинување на пластификатот, алармирањето на дефект-прекин на ламинацијата за самозаштита и сл.
– брзината на лаинирање е зголемена на 30 м/мин
– нов пнеуматски систем за одмотување на фолијата прецизно ја позиционира ролната на пнеуматската осовна и го прави ставањето и вадењето на ролната и тензијата-оптегнувањето на фолијата многу полесно
– двоен сет од назабени перфорирачки тркалца овозможуваат избор на различни спецификации на харитии и фолии
– перфектен регулирачки систем за влечење на хартијата прави регулираното влечење да биде удобно и ефикасно
– ребрастиот влечен систем и вибрирачкиот собирачки систем – jogger обезбедуваат влечењето и собирањето на готовиот пластификат да биде континуирано удобно без прекин во работата како и со вибрирањето го реди-штосува готовиот пластификат

Технички карактеристики:

модел SF-720C SF-920C SF-1100C
мак. ширина на  ламинирање 720 мм 920 мм 1100 мм
брзина на ламинирање 0-30 м/мин 0-30 м/мин 0-30 м/мин
мак. темпе. на  ламинирање 130 S 130 S 130 S
мак. дебели. на хартија  100-500 гр/м2 100-500 гр/м2 100-500 гр/м2
мокност 20 KW 22 KW 24 KW
тежи. на маши. 1700 кг 1900 кг 2100 кг
димензии на маши. 4600х1560х1500 мм 4600х1760х1500 мм 4600х1950х1500 мм
 
SF

720C, 920C, 1100C

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор