Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

ПВЦ корици за укоричување

200,00 ден600,00 ден +18% ддв

 PVC корици за укоричување

Големина Боја Дебелина Парчиња во кутија Цена денари/кутија
 А4/А3   Б1 проѕирна  150 мик/200 мик  1/100  250/600
 А4   Б2 сина   180 мик  1/100  300
 А4   Б3 црвена   180 мик  1/100  300
 А4   Б4 жолта   180 мик  1/100  300
 А4   Б5 зелена   180 мик  1/100  300
 А4   Б6 кафена   180 мик  1/100  300
 А4   Б7 сива   180 мик  1/100  300
 А4   Б8 розова   180 мик  1/100  300
 А4   Б9 тем.розе   180 мик  1/100  300
 А4   Б10 виолетова   180 мик  1/100  300
 А4   Б11 портокалова   180 мик  1/100  300
ИЗБОР

Б1/А4, Б1/А3, Б2, Б3, Б4, Б5, Б6, Б7, Б8, Б9, Б10, Б11

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор