Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

AMD360A, AMD360B, AMD360C

57.200,00 ден160.160,00 ден +18% ддв

Технички карактеристики:

Модел AMD 360A AMD 360B AMD 360C
Вид на материјал ролна/лист лист лист
Количина на внесување на харија еден лист еден лист повеке листови
Начин на внесуванје хартија рачно рачно автоматски
Тип на позиционирање рачно автоматски автоматски
Функција на зачувување на фолијата со подесување автоматски автоматски
Тип на печатење еднократно печатење еднократно/континуирано еднократно/континуирано
Off-line работење Не Да Да
Max ширина на хартија 350mm 350mm 350mm
Max ширина на печатење 252mm 252mm 252mm
Max дебелина на печатење 3mm 3mm 3mm
Резолуција на печатење 300×300dpi 300×300dpi 300×300dpi
Интерфејс USB USB USB
Max брзина на печатење 40-100 m/час 40-100 m/час 40-100 m/час
Раборен век на главата на печатарот 150000 m 150000 m 150000 m
Работна температура 5℃-40℃ 5℃-40℃ 5℃-40℃
Напојување AC100~240V, 50/60Hz AC100~240V, 50/60Hz AC100~240V, 50/60Hz
Max потрошувачка на енергија 200w 200w 200w
Софтерски оперативен систем Windows XP, Win 7-32bits (other operating systems have not tested yet.)
Тип на фолија фолија за пренос на топлина, метална фолија, холограмска фолија, обоена фолија итн
Димензии на машината                      Димензии на пакувањето 780*320*290mm               850*420*400mm 550*200*220mm                       650*300*320mm 550*320*220 mm           650*420*320mm
Нето/Бруто тежина 30/25 кг 20/15 кг 25/20 кг
ЦЕНА 1.000 USD + 18%ддв 2.400 USD + 18%ддв 2.800 USD + 18%ддв
FP

360A, 360B, 360C

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор