Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

DTS 1300/1600 Електрични ламинатори за ладно еднострано ламинирање на хартија

45.760,00 ден57.200,00 ден +18% ддв

Карактеристики:
– Електричните машини -ламинатори за ладно еднострано ламинирање на хартија се опремени со систем за постигнување на могу голем притисок кој обезбедува многу добар контакт на ланата фолија со материјалот што се ламинира, а тоа обезбедува ламинатот што се добива да биде со одличен квалитет, без воздушни меури, антикорозивен, водоотпорен и заштитен од ултравиолетовите зраци на сонцето кои можат да предизвикаат бледеење на бојата на печатениот ламиниран материјал. Овие ламинатори се користат за како што рековме антикорозивна, водоотпорна и ултравиолетова заштита на постери, фотографии, слики, билборди и сл.

 

                Технички карактеристики:

модел ДТС 1300 ДТС 1600
макс. шири. харт. 1300 мм 1600 мм
брзина на ламинирање 0 -1000 мм/мин 0 -1000 мм/мин
макс. дебелина на  хартија 15 мм 15 мм
моќност 220 V/50 Hz 220 V/50 Hz
тежина на маши. 120 кг 150 кг
димензии на маши. 1720x450x450 мм 1920x450x450 мм
цена во УСД + 18%ddv 800 УСД +18%ddv 1.000 УСД + 18%ddv

 

 

DTS

1300, 1600

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор