Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

CFM 700 ЕЛЕКТРИЧНИ МАШИНИ ЗА ВИТКАЊЕ-БИГУВАЊЕ НА ХАРТИЈА

171.525,00 ден +18% ддв

CFM 600 располага со повеќе напредни функции ако што се подвижна лента за редење на хартијата при влез во машината, уред за броење, перфорирачко тркало и зголемено тркало за виткање.

– тешка метална конструкција

– автомтски систем со триење за влез на хартијата

– саморегулирачка дебелина на хатијата

– лесна подесување на страничните водачи

– детекција на хартијата при влез при немање на хартија

– автоматско подесување на големината на хартијата

– подесување на полнењето на машината со хартија

– перфорирачки тркала

– виткачко тркало за превиткување

– влезна табла за хартија

– подвижна лета за уредување на магацинот со готови превиткани листови

– табла за телескопско полнење и испорака

– контролирано регулирање на брзината

– бројач

Технички карактеристики:

модел

CFM 700

брзина

70-120 листа А4/час

тип на виткање-бигување

стандардно писмо,концертина, динечно,дупла паралела,брошура,половина концертина,кросвиткање

формат

САА3,А3,А4,А5

граматура на хартијата

80-160 гр/м2

влезен капацитет

300 лста (80 гр/м2) хартија

димензии

(1130х460х4980)мм

димезии на пакувањето

(660х560х450)мм

тежина

нето 28 кг, бруто 33,5 кг

напојување

220V/50Hz

ЦЕНА во УСД + 18%ддв

3.000 УСД + 18%ддв

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор