Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

CFM 600 ЕЛЕКТРИЧНИ МАШИНИ ЗА ВИТКАЊЕ-БИГУВАЊЕ НА ХАРТИЈА

114.350,00 ден +18% ддв

Ефикасна машина за виткање хартија до А3 формат. Идеална машина за фотокопрници, продавници и сл. и нуди 6 вида на виткање.Споредена со помалата CFM 500, CFM 600 располага со многу корисни опции како што се индикатор за хартија, фино регулирање на запирањето на машината и сл.

– тешка метална конструкција

– автомтски систем со триење за влез на хартијата

– саморегулирачка дебелина на хатијата

– антистатички електричен уред

– едноставно прилагодување на големината на хартијата

– полнење на 300 листа хартија одеднаш на влез на машината

– фино подесување на запирањето на машината

– индикатор за хартијата

– варијабилна контрола на брзината

Технички карактеристики:

модел

CFM 600

брзина

70-120 листа А4/час

тип на виткање-бигување

стандардно писмо,концертина,единечно,дупла паралела,брошура,половина концертина

формат

А3,А4,А5

граматура на хартијата

80-160 гр/м2

влезен капацитет

300 лста (80 гр/м2) хартија

димензии

(770х445х490)мм

димезии на пакувањето

(460х560х480)мм

тежина

нето23 кг, бруто 28 кг

напојување

220V/50Hz

ЦЕНА во УСД + 18%ддв

2.000 УСД + 18%ддв

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор