Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

CFM 500 ЕЛЕКТРИЧНИ МАШИНИ ЗА ВИТКАЊЕ-БИГУВАЊЕ НА ХАРТИЈА

60.033,00 ден +18% ддв

Ефикасна машина за виткање хартија до А4 формат. Идеална машина за мали канцеларии продавници нуди 3 вида на виткање.

– тешка метална конструкција

– автомтски систем со триење за влез на хартијата

– саморегулирачка дебелина на хатијата

– антистатички електричен уред

– едноставно прилагодување на големината на хартијата

– полнење на 200 листа хартија одеднаш на влез на машината

Технички карактеристики:

модел

CFM 500

брзина

120 листа А4/час

тип на виткање-бигување

стандардно писмо,концертина,единечно

формат

А4,А5,А6

граматура на хартијата

80-120 гр/м2

влезен капацитет

200 листа (80 гр/м2) хартија

димензии

(295х355х365)мм

димезии на пакувањето

(400х460х370)мм

тежина

нето15 кг, бруто 18 кг

напојување

220V/50Hz

ЦЕНА во УСД + 18%ддв

1.050 УСД +18%ддв

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор