Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

ширина: 130-650мм
должина: 110-999мм
дебелина на хартија: 80-400gsm
брзина: 300 м/час
макс. дијаметар на ролната: 220мм
Напојување: 220V / 50Hz

рачно ставање на хартија
двa греени валци
автоматско и рачно сечење
двострано ламинирање
LCD Дисплеј
антивиткачка шипка
подигање на ролната

Димезии на машината
460х900х1400 мм
нето тежина 70 кг

цена 2.700 УСД +18% ддв

 

Enter your keyword