Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
 • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
 • Нема производи во количката.

Карактеристики:

 • модерен дизајн; многу патенти;
  Технологија на инфрацрвена индукција – топли валци; автостоп за да се избегне замотувањето на филмот околу ваљакот;
  Патент на автоматско исклучување; намалување на рачен труд;
  Патент на технологија на перфориранње на ламинатот- автоматски slitting сечење на ламинатот
  Патент за технологија на практично и брзо водење на позицијата на хартијата
  осовина за ладно ламиниране; прилагодлива тензија;
  Дигитална контрола на брзината со прилагодлив притисок на ламинирање, кои ке ги задоволат различните барања;
  Патент на анти-виткачка шипка со 18 нивоа на виткање и вентилатор за ладење;
  Можност за употреба на ролни со 1 инч и 3-инчен внатрешен дијаметар на ролната и со мах дијаметар на целата ролна од 220 мм;
  Контрола на сите функции со LCD дисплеј;
модел BW-F350 D
мах ширина на ламинирање 350 mm
мах брзина на ламинирање 5 m/min
мах температура на ламинирање 160 С
начин на ставње на хартијата во машината автоматски
начин на сечење на пластификатот автоматски
дисплеј LCD
начин на греење на предните валци директно
мах ширина на ролна со надворешен дијаметар 220 mm
мах дебелина на хартија на ламинирање од 80 до 400 gr/m2
користење на ролни со внатрешен дијаметар 1 и 3 инчи
начин на ламинирање еднострано /двострано
мах моќност 1450 W
напојување AC 220 V
тежина на машината 62 kg
димензија на машината (880 х 640 х 545) mm
Цена во УСД +18%ддв 2,500 УСД +18%ддв
mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор