Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

ширина: 200-350мм
должина: 180-750мм
дебелина на хартија: 120-400gsm
Брзина: 250 м/час
мах дијаметар на ролната: 210мм
Напојување: 220V / 50Hz

автоматско земање на хартијата
од влезот со вшмукување
автоматска контрола на инсталирање
3 греени валци
автоматско сечење на ламинатот
Антивиткачка шипка
еднострано и двострано ламинирање
уред за автодијагноза
LCD Дисплеј

цена во УСД 11.300 +18% ддв

 

 

 

Enter your keyword