Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Фолии на ролни за принтери со фолија за топол печат на мека и тврда корица

2,300.00ден +18% ддв

Compare

внатрешен дијаметар: 25,4 мм (1’)

дебелина: 24 мик

димензии ширина/должина :   60 мм x 100 м за принтери за тврда корица

                                                    200 мм х   50 м за принтери за мека корица

боја: сребрена, златна, розе златна, црвена, сина, холограмска

 

Цена:  40 УСД / 2.300 МКД / ролна + 18%ддв

Избор

(60мм х 100м) 24 мик, (200мм х 50м) 24 мик

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Фолии на ролни за принтери со фолија за топол печат на мека и тврда корица”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword