Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

Фолии за ламинирање

1,00 ден900,00 ден +18% ддв

Фолии за ламинирање

 

(54×86)мм, 125 мик    50 ден/100 бр.
(65×95)мм, 125 мик    60 ден/100 бр.
(75×105)mm,125 мик    80 ден/100 бр.
A7 (80×111)мм,125 мик    100 ден/100 бр.
A6 (111×154)мм,125 мик    150 ден/100 бр.
A5 (154×216)мм,100 мик    220 ден/100 бр.
A5, (154×216)мм,125 мик    300 ден/100 бр.
A4,   40 мик    250 ден/100 бр.
A4,   75 мик    400 ден/100 бр.
A4, 100 мик    500 ден/100 бр.
A4, 125 мик    600 ден/100 бр.
A4, 150 мик    700 ден/100 бр.
A4, 175 мик    800 ден/100 бр.
A4, 200 мик    900 ден/100 бр.
A4, 250 мик 1.200 ден/100 бр.
A3,   75 мик    800 ден/100 бр.
A3, 100 мик 1.000 ден/100 бр.
A3, 125 мик 1.200 ден/100 бр.
A4, 125 мик (со леплива позадина) 1.200 ден/100 бр.
A4,   80 мик (со леплива позадина)    800 ден/100 бр.
A3,   80 мик (со леплива позадина) 1.600 ден/100 бр.
A4, 100 мик мат/сјајна    500 ден/100 бр.
A4,   80 мик мат/мат    600 ден/100 бр.
A4, 100 мик мат/мат    700 ден/100 бр.
A4, 125 мик мат/мат 1.000 ден/100 бр.
A3,   75 мик мат/мат 1.200 ден/100 бр.
A3, 100 мик мат/мат 1.400 ден/100 бр.
A3, 125 мик мат/мат 2.000 ден/100 бр.
A4,   75 мик софт тач мат 1.400 ден/100 бр.
A4, 100 мик обновливи    800 ден/100 бр.
Модел

(54×86)мм, 125 мик, (54×86)мм,100м, мат/мат, (65×95)мм, 125 мик, (75×105)mm,125 мик, A7 (80×111)мм,125 мик, A6 (111×154)мм,125 мик, A5 (154×216)мм,100 мик, A5, (154×216)мм,125 мик, A4, 40 мик, A4, 75 мик, A4, 100 мик, A4, 125 мик, A4, 175 мик, A4, 200 мик, A4, 250 мик, A3, 75 мик, A3, 100 мик, A3, 125 мик, A2, 100 мик, A4, 125 мик (со леплива позадина), A4, 80 мик (со леплива позадина), A3, 80 мик (со леплива позадина), A4, 100 мик мат/сјајна, A4, 80 мик мат/мат, A4, 100 мик мат/мат, A4, 125 мик мат/мат, A3, 100 мик мат/мат, A3, 125 мик мат/мат

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Фолии за ламинирање”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор