Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Рачни машини за укоричување со пластични спирали YD CM 603

3,200.00ден +18% ддв

Compare

Технички податоци:
МОДЕЛ: YD-CM 635

kонструкција и оклоп: метална, метален
мах.Ширина на дупчење: А4 (15,19,20 и 21 дупка) 30 см
капацитет на дупчење: 12 листа (80гр) одеднаш
капацитет на поврзување: мах 200 листа (80гр), 22 мм
вид на спирали кои ги користи: пластични, 6 – 22 мм
регулацијата на длабочината на дупчењето (маргините): нема
систем за вклучување и исклучување на ножевите за дупчење: да, 3 ножа
спремник за отпад: да
димензии: (400 х 239 х 340)мм
тежина: 5,0 кг
стандард: ISO 9001
гаранција: 12 месеци

ЦЕНА: 60 УСД  + 18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рачни машини за укоричување со пластични спирали YD CM 603”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword