Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Рачни мачини за укоричување со пластични спирали YD-CM 670

4,800.00ден +18% ддв

Compare

Технички податоци:
МОДЕЛ: YD-CM 670
конструкција и оклоп: метална, метален
мах.Ширина на дупчење: А4, А5, Б5 и сите формати помали од А4
капацитет на дупчење: 18 листа (80гр) одеднаш
капацитет на поврзување: мах 500 листа (80гр), 51 мм
вид на спирали кои ги користи: пластични, 6 – 51 мм
регулацијата на длабочината на дупчењето (маргините): 3 – 8 мм
систем за вклучување и исклучување на ножевите за дупчење: нема
спремник за отпад: да
димензии: (497 х 353 х 235)мм
тежина: 7,5 кг
стандард: ISO 9001
гаранција: 12 месеци

ЦЕНА: 90 УСД  + 18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рачни мачини за укоричување со пластични спирали YD-CM 670”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword