Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Рачна мултифункционална машина за поврзување на сите видови на спирали пластични и метални S 600

8,500.00ден +18% ддв

Compare

Технички податоци:

– МОДЕЛ: 600 B
системи за поврзување: за сите видови на спирали – метални и пластични
вградени системи за поврзување: за метални 3:1, 2:1 и пластични спирали
мах капацитет на поврзување: метални со чекор 3:1 од 4,8 до 14,3 мм (35 – 120 листа 80 гр)
метални со чекор 2:1 од 15,9 до 31,8 мм (130 – 280 листа 80 гр)
пластични до 51 мм (500 листа 80 гр)
– димензии: (320 х 460 х 285)мм
тежина: 9,5 кг
стандард: ISO 9001
ЦЕНА: 160 УСД  + 18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рачна мултифункционална машина за поврзување на сите видови на спирали пластични и метални S 600”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword