Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Рачна машина за укоричување со пластични спирали YD-CM 660

7,400.00ден +18% ддв

Compare

Технички податоци:

– МОДЕЛ                                                                                                      YD-CM 660   

– конструкција/ оклоп                                                                               метална, метална

– мах ширина на дупчење                                                                        А4, А5, Б5 и сите формати помали од А4

капацитет на дупчење                                                                           22 листа (80гр) одеднаш

– капацитет на поврзување                                                                     мах 500 листа, 80 гр, 51 мм

– вид на спирали кои ги користи                                                            пластични, 6 – 51 мм

– начин на дупчење/поврзување                                                            рачни

– регулација на маргините на дупчењето                                             3 – 8 mm

– број на ножеви за дупчење                                                                   21 ножа

– систем за вклучување/исклучување на сите ножеви                      да, на 7 ножа

  за дупчење

– спремник за отпад                                                                                  да

– димензии                                                                                                  (495х353х235)мм

– тежина                                                                                                       8,5 кг

– стандард                                                                                                   ISO 9001

– гаранција                                                                                                  1 година

– ЦЕНА во УСД/ МКД:                                                                     130 УСД  + 18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рачна машина за укоричување со пластични спирали YD-CM 660”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword