Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Рачна машина за укоричување со пластични спирали YD-CM 635

3,200.00ден +18% ддв

Compare

     Технички податоци:

– МОДЕЛ                                                                                                      YD-CM 635   

– конструкција/ оклоп                                                                               метална, пластичен

– мах ширина на дупчење                                                                        А4, 30 см

капацитет на дупчење                                                                           12 листа (80гр) одеднаш

– капацитет на поврзување                                                                     мах 200 листа, 80 гр, 22 мм

– вид на спирали кои ги користи                                                            пластични, 6 – 22 мм

– начин на дупчење/поврзување                                                            рачни

– регулација на маргините на дупчењето                                             нема

– број на ножеви за дупчење                                                                   21 ножа

– систем за вклучување/исклучување на сите ножеви                      нема

  за дупчење

– спремник за отпад                                                                                  да

– димензии                                                                                                 (400х239х340)мм

– тежина                                                                                                      5 кг

– стандард                                                                                                  ISO 9001

– ЦЕНА во МКД:                                                                                      60 УСД + 18%дд

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рачна машина за укоричување со пластични спирали YD-CM 635”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword