Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Рачна машина за укоричување со пластични спирали YD-CM 701

16,500.00ден +18% ддв

Compare

Технички податоци

МОДЕЛ: YD-CM 701
констукција/ оклоп: метална, метален
мах ширина на поврзување: А4 (21 дупка,30 см)
чекор на дупчење: 9:16″ правоаголни дупки (3х8)мм
капцитет на дупчење: 26 листа / 80 гр хартија
мах број на листови за поврзување: 500 листа (80 гр)
мах големина на отварање/затварање на спиралите (диаметар): 6 – 51 мм
регулација на маргините: 2,5/4,5/6,5 мм
систем за вклучување/исклучување:на сите 21 ножеви
систем на дупчење: рачно
систем наповрзување: рачно
број на ножеви за дупчење: 21 нож, (3х8)мм
димензии: (395 х 360 х 235)мм
тежина:  18 кг
стандард:ISO 9001

ЦЕНА: 300 УСД  +18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рачна машина за укоричување со пластични спирали YD-CM 701”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword