Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Рачна машина за укоричување со пластични спирали YD-CM 650

11,000.00ден +18% ддв

Compare

МОДЕЛ: YD-CM 650
констукција/ оклоп: метална, метален
мах ширина на поврзување: А4 (21 дупки,30 см)
чекор на дупчење: 9:16″ правоаголни дупки (3х8)мм
капцитет на дупчење: 25 листа / 80 гр хартија
мах број на листови за поврзување: 500 листа (80 гр)
мах големина на отварање/затварање на спиралите (диаметар): 6 – 51 мм:
регулација на маргините:3 – 9 мм
систем за вклучување/исклучување:на сите 21 ножеви
систем на дупчење: рачно
систем наповрзување: рачно
број наножеви за дупчење: 21 нож, (3х8)мм
димензии: (425 х 555 х 550)мм
тежина: 15,5 кг
стандард: ISO 9001

ЦЕНА: 200 УСД +18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рачна машина за укоричување со пластични спирали YD-CM 650”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword