Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Рачна машина за дупчење со менување на алати 600 Р

13,750.00ден +18% ддв

Compare

мах ширина на дупчење: 35 – 70 см
начин на дупчење: мануелен
користење на променливи алати за дупчење: да
капацитет на дупчење: 25 листа 80 гр хартија одеднаш
регулација на маргините на дупчењето: 2 – 8 мм
систем за вклучување/исклучување на сите ножеви за дупчење:да
систем за заштита при дупчење од преоптоварување: да
поголем спремник за отпад: да
димензии: (365 х 555 х 530)мм
тежина: 8,3 кг
стандард: ISO 9001

ЦЕНА: 250 УСД  + 18%ддв  (цената е без алат)

Алати за дупчењето кои машината може да ги користи:

F21 за пластични спирали 9/16, 21 правоаголни дупки, 4х8 мм
F35 за метални спирали 3:1, 35 квадратни дупки, 4х4 мм
Y35 за метални спирали 3:1, 35 кружни дупки, дијаметар 4 мм
F23 за метални спирали 2:1, 23 квадратни дупки, 5х5 мм
Y23 за метални спирали 2:1, 23 кружни дупки, дијаметар 5 мм

Цена на еден алат за дупчење: 130 УСД  + 18% ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рачна машина за дупчење со менување на алати 600 Р”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword