Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Рачна комбинирана машина за укоричување со пластични и метални спирали CW2500

22,000.00ден +18% ддв

Compare
модел пластични 51 мм и  метални 3:1″   CW2500
поврзување пластични и метални спирали
начин на работа рачно
Nброј на дупки 24 дупки метални, 40 дупки пластични
HРастојанието на дупките  6.4 мм -12.4 мм (метални спирали 3:1″) / 6 мм – 51 мм пластични спирали
капацитет на дупчење 25 листа со едно дупчење
мах капацитет на поврзување 120 листа (14.3 мм) метални спирали

500 листа  (51 мм) пластични спирали

Mмах ширина на бушење (мм)  330 мм (F4)

ЦЕНА: 400 УСД + 18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Рачна комбинирана машина за укоричување со пластични и метални спирали CW2500”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword