Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

Пластични Спирали А4 (21 прстени)

90,00 ден350,00 ден +18% ддв

Пластични спирали А4 должина 30 см (21 прстени)

Дијаметар Број на листови за поврзување Парчиња во кутија Цена во денари/кутија  

 

 

6 мм 25 1/100 100
8 мм 45 1/100 120
10 мм 65 1/100 140
12 мм 95 1/100 200
14 мм 125 1/100 230
16 мм 145 1/100 280
18 мм 170 1/100 310
20 мм 190 1/100 350
22 мм 210 1/50 225
25 мм 240 1/50 300
28 мм 270 1/50 325
32 мм 310 1/50 350
38 мм 370 1/50 375
45 мм 440 1/50 400
51 мм 500 1/50 450
Дијаметар мм

6 мм бела, 8 мм бела, 10 мм бела, 12 мм бела, 14 мм бела, 16 мм бела, 18 мм бела, 20 мм бела, 22 мм бела, 25 мм бела, 28 мм бела, 32 мм бела, 38 мм бела, 45 мм бела, 51 мм бела, 6 мм црна, 8 мм црна, 10 мм црна, 12 мм црна, 14 мм црна, 16 мм црна, 18 мм црна, 20 мм црна, 22 мм црна, 25 мм црна, 28 мм црна, 32 мм црна, 38 мм црна, 45 мм црна, 51 мм црна

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор