Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

ПЕТ фолии на ролни за топло ламинирање

4.450,00 ден8.600,00 ден +18% ддв

внатрешен дијаметар: 76 мм (3’),  дебелина: 38 мик,  Сјај и Мат

ширина: 1.100, 1.220 ммдолжина: 300 м

Цена: СЈАЈ = 13,5 денари/м2 + 18%ддв

            МАТ = 23,5 денари/м2 + 18%ддв

 

внатрешен дијаметар: 76 мм (3’),  дебелина: 22 мик,  Сјај

ширина: 1.220 мм,  должина: 300 м

Цена: СЈАЈ = 8 денари/м2 + 18%ддв

           

внатрешен дијаметар: 76 мм (3’),  дебелина: 250 мик,  Сјај

ширина: 305 мм,  должина: 300 м

Цена: СЈАЈ = 76,5  денари/м2 + 18%ддв

Избор

(1100мм x 300м) 38 мик СЈАЈ, (1220мм x 300м) 38 мик СЈАЈ, (1100мм x 300м) 38 мик МАТ, (1220мм x 300м) 38 мик МАТ, (305мм x 300м) 250 мик СЈАЈ

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор