Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

ПЕТ Метализирана Црна фолија на ролни

Compare

внатрешен дијаметар на ролната:  76 мм (3)

 

дебелина:  22 мик

 

ширина: можност за сечење на сите ширини по желба на клиентот од Џамбо ролни

 

должина:  стандард 2000 м или должина по желба на клиентот 

 

боја:   црна

 

Испорака:  По Договор

 

Цена:   Црна  =  10,0 денари/м2 + 18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПЕТ Метализирана Црна фолија на ролни”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword