Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
 • No products in the cart.

T9C нов термобиндер со силен ЕВА термолепак

600,600.00ден +18% ддв

Compare

НАПРЕДНИ Карактеристики

 1. Два пати побрзо лепи од стандардниот ЕВА термобиндер
 2. Цената му е половина од цената на ПУР термобиндер
 3. 250 г обложена харија ја лепи без захефтување и може да се отвори за 180 степени
 4. Вграден затворен систем со ЕВА лепак
 5. Помалку чад и остатоци
 6. Автоматско странично лепење
 7. Машината ја мери дебелината на книгата и автомастки нанесува тоцна количина на лепак
 8. Паметна контрола и 7инчен екран на допир
 9. Термобидерот има подршка и на Англиси и на кинеск јазик, брзина, нож а мелење, автодијагностика, рачен и автоматски мод
 10. Најсовремен дизајн и конструкција

Технички карактерстики:

модел T9C(special EVA)
макс. должина на книгата 420 мм
макс. дебелина на книгата 58 мм
брзина 200-300 книги/час
начин на нанесување на лепак исфрлување, млаз
2 кг резервоар за лепак да
независна апсорбција на прашината да
систем за исфлање на димот да
систем за сецкање на рбетот на книгата мелење и засекување
стегање на книгата автоматско
стегање на корицата автоматско
сечење на свитканата хартија да
дисплеј 7 инчен екран на допир
подесување на стегањето да
отварање на плочата за стегање на корицата да
работна маса да
автоматско нанесување на лепак да
заштита на рацете при работа да
погон пнеуматски + електричен
напојување, моќост 220V 50HZ ,  3,1 KW
тежина 290 кг
димензии (1520 х 650 х 1160) мм
Цена во УСД + 18%ддв 10.500 УСД                  + 18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “T9C нов термобиндер со силен ЕВА термолепак”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword