Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

Метални спирали сечени на А4 должина

3,00 ден14,00 ден +18% ддв

Метални спирали А4 должина 30 см, 34 прстени (3:1″) и 23 прстени (2:1″), комерцијално пакување

Дијаметар мм (инчи)  Чекор Макс. капацитет на поврзување Прстени во пакување Цена денари/парче  

 

 

 6,4 (1/4″)   3:1  45 страни  34/100    4
 8,0 (5/16″)   3:1  65 страни  34/100    5
 9,5 (3/8″)   3:1  75 страни  34/100    6
 11,1 (7/16″)   3:1  95 страни  34/100    8
 12,7 (1/2″)   3:1  105 страни  34/100    9
 14,3 (9/16″)   3:1  120 страни  34/100  12
 15,9 (5/8″)   2:1  135 страни  23/100  13
 19,0 (3/4″)   2:1  160 страни  23/50  16
 22,2 (7/8″)   2:1  190 страни  23/50  20
 25,4 (1″)   2:1  220 страни  23/40  24
Дијаметар мм (инчи)

6,4 (1/4), 8,0 (5/16), 9,5 (3/9), 11,1 (7/16), 12,7 (1/2), 14,3 (9/16), 15,9 (5/9), 19,0 (3/4), 22,2 (7/8), 25,4 (7/8)

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор