Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

ПЕТ Метализирана Златна фолија на ролни

7,700.00ден11,000.00ден +18% ддв

Clear
Compare

внатрешен дијаметар: 76 мм (3)

 

дебелина: 22 мик

 

ширина: можност за сечење на сите ширини по желба на клиентот од Џамбо ролни

 

должина:  стандард 2000 м или должина по желба на клиентот  

 

боја:   златна

 

Испорака:  Веднаш или 1 ден

 

Цена:   Златна  =  9,0 денари/м2 + 18%ддв

 

 

Избор

350 сребрена, 440 сребрена, 500 сребрена, 350 златна, 440 златна, 500 златна

Enter your keyword