Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

ПЕТ Метализирана Сребрена фолија на ролни

Compare

внатрешен дијаметар на ролната: 76 мм (3)

 

дебелина: 22 мик

 

ширина:  стандардни : 350, 440, 500, 600, 640, 700 мм,

 

ширина: можност за сечење на сите ширини по желба на клиентот од Џамбо ролни

 

должина:  стандард 2.000 м или должина по желба на клиентот  

 

боја:  сребрена

 

Испорака:  Веднаш или 1 ден

 

Цена:   Сребрена  = 6,0 денари/м2 + 18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПЕТ Метализирана Сребрена фолија на ролни”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword