Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Електрични машини за укоричување со пластични спирали YD-CM 701E

30,250.00ден +18% ддв

Compare

Технички податоци
– МОДЕЛ                                                                                  YD-CM 701 E
– констукција/ оклоп                                                            метална, метален
– мах ширина на поврзување                                            30 см
– чекор на дупчење                                                              9:16″ правоаголни дупки (3х8)мм
– капцитет на дупчење                                                        34 листа / 80 гр хартија
– мах број на листови за поврзување                             500 листа (80 гр)
– мах големина на отварање/затварање на                6 – 51 мм
спиралите (диаметар)
– регулација на маргините                                                 2,5/4,5/6,5 мм
– систем за вклучување/исклучување                          на сите 21 ножеви
– систем на дупчење                                                           електрчно
– систем на поврзување                                                    рачно
– број наножеви за дупчење                                            21 нож, (3х8)мм
– моќност                                                                              220V, 50Hz,120W
– димензии                                                                           (395 х 360 х 235)мм
– тежина                                                                                22 кг
– стандард                                                                            ISO 9001
– ЦЕНА:                                                                                  550 УСД  +18%ддв

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Електрични машини за укоричување со пластични спирали YD-CM 701E”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword