Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Електрична машина за укоричување со пластични спирали DC-600A

33,000.00ден +18% ддв

Compare

     Технички податоци:

– МОДЕЛ                                                                                                           DC-600A 

– мах ширина на дупчење                                                                            360 мм

– конструкција/ оклоп                                                                                   метална, метален

– мах ширина на дупчење                                                                            360 мм

капацитет на дупчење                                                                               25 листа (80гр)

– брзина на дупчење                                                                                      1,5 сек/пат

– начин на дупчење                                                                                        електричен

– регулација на маргините на дупчењето                                                2,5мм /4,5мм /6,5мм

– број на ножеви за дупчење                                                                      35 ножа

– систем за вклучување/исклучување на сите ножеви                      да

  за дупчење

– систем за заштита при дупчење од преоптоварување                   да

– напојување                                                                                                   220V/ 50Hz/ 200W

– димензии                                                                                                      (430х450х200) мм

– тежина                                                                                                           28,3 кг

– стандард                                                                                                       ISO 9001

– ЦЕНА УСД + 18%ддв                                                                                  600 УСД + 18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Електрична машина за укоричување со пластични спирали DC-600A”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword