Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Електрична машина за дупчење со менување на алати 700 PE (А4/А3)

Compare

Технички податоци:

МОДЕЛ: 700 P(А4/А3)
мах ширина на дупчење: А4/А3
начин на дупчење: електричен/електричен
користење на променливи алати за дупчење: да/да
капацитет на дупчење: 30 листа/25 листа одеднаш
регулација на маргините на дупчењето: 2 – 8 мм/2 -8 мм
систем за вклучување/исклучување на сите ножеви за дупчење: да/да
систем за заштита при дупчење од преоптоварување: да/да
поголем спремник за отпад: да/да
тежина: 55 кг/65 кг
стандард: ISO 9001

ЦЕНА: 1.100 УСД / 1.500 УСД + 18%ддв

РАЧНА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА СИТЕ ВИДОВИ СПИРАЛИ
Технички податоци:

– МОДЕЛ
– системи за поврзување: за сите видови на спирали – метални и пластични
– вградени системи за поврзување: за метални 3:1, 2:1 и пластични спирали
– мах капацитет на поврзување: метални со чекор 3:1 од 4,8 до 14,3 мм (35 – 120 листа 80 гр)
метални со чекор 2:1 од 15,9 до 31,8 мм (130 – 280 листа 80 гр)
пластични до 51 мм (500 листа 80 гр)
– ширина на поврзување: А4 и А3
– тежина: 25 кг
– стандард: ISO 9001

– ЦЕНА: 270 УСД + 18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Електрична машина за дупчење со менување на алати 700 PE (А4/А3)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword