Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Електрична машина за дупчење и поврзување со метални спирали PB-600

192,500.00ден +18% ддв

Compare

Електрична машина за дупчење и затварање со метални спрали PB-600

ОПИС:

  1. Машината има вградено два алати: алат за дупчење и алат за затварање на метални спирали
  2. Машината е си двојна функција: дупчи хартија и ги затвара металните зпирали
  3. Лесно подесување на големината на хартија и маргините на дупчење
  4. Менување на алати за дупчење со различни големини и чекори и има вграден алат за затварање
  5. Рачно ставање на хартијата за дупчење и поврзување со притискање на педала или копче

Детали:

1) Мах ширна на дупчење:  600 мм

2  Капацитет на дупчење:  2,5мм(80gsm), 5мм(картон)

3) Брзина:  46 пати/во минута

4) Капацитет на поврзување: 1/4“ – 1+1/4″

5) Моќност:  AC380/3phаses/50HZ/1,1КW

6) Димензии на машината:  850х700х1000мм

7) Нето тежина: 125 кг

 

Цена:  3.500 УСД + 18% ддв

 

Цена за еден алат:  800 УСД + 18% ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Електрична машина за дупчење и поврзување со метални спирали PB-600”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword