Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

Диги- Мелт ПЕТ фолии на ролни за топло ламинирање на дигитален печат

3.050,00 ден5.500,00 ден +18% ддв

внатрешен дијаметар: 76 мм (3’)
дебелина: 38 мик
должина: 1.000 м
ширина: 305, 325, 345, 435, 500 мм
Цена: СЈАЈ = 10 денари/м2 + 18%ддв
МАТ = 11 денари/м2 + 18%ддв

Избор

305 сјај, 325 сјај, 345 сјај, 435 сјај, 500 сјај, 305 мат, 325 мат, 345 мат, 435 мат, 500 мат

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор