Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

A модел А3 Гилјотини

1.500,00 ден +18% ддв

Г И Л Ј О Т И Н И

A Model hand paper cutter A3

Технички карактеристики:

модел              A модел А3
макс. формат на сечење 460×380 мм      
макс. дебелина на сечење 20 лис. 80гр. хартија
притискање на хартија рачно
сечење на хартија рачно
димензии 670x500x250 мм
цена во УДС/МКД +18%ддв 27 УСД / 1.500 МКД +18% ддв
mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор