Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

ВИП – Термопапки со тврди корици

115,00 ден145,00 ден +18% ддв

ВИП – Термопапки со тврди корици

Големина мм Број на листови за поврзување Цена денари/парче
8 мм  80  115
12 мм  120  145
15 мм  150  145
18 мм  180  145
20 мм  200  145
Избор

8 мм сребрена, 12 мм сребрена, 15 мм сребрена, 18 мм сребрена, 20 мм сребрена, 8 мм бордо, 12 мм бордо, 15 мм бордо, 18 мм бордо, 20 мм бордо, 8 мм тегет, 12 мм тегет, 15 мм тегет, 18 мм тегет, 20 мм тегет, 8 мм црна, 12 мм црна, 15 мм црна, 18 мм црна, 20 мм црна

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор