Tel. +389 72 226 077
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.
0 Производи - 0,00 ден
0
  • Нема производи во количката.

БОПП фолии на ролни Сјај и Мат за топло ламинирање од PKC-Кореа

2.500,00 ден12.800,00 ден +18% ддв

БOПП – Биориентирана Полипропиленска фолија на ролни за еднострано топло ламинирање со внатрешен дијаметар на ролната од 3“(76мм) и должина 2.000 м:

Цена:

СЈАЈ = 5,0 денари/м2

МАТ = 5,5 денари/м2

  1. Стандардни димензии сечени и пакувани во фабриката:
Ширина (mm) 24 мик СЈАЈ (цена/ролна) 27 мик МАТ (цена/ролна)
230  2300  2500
245  2450  2700
250  2500  2750
260  2600  2860
280  2800  3100
305  3050  3350
320  3200  3520
345  3450  3800
350  3500  3850
360  3600  3960
380  3800  4180
400  4000  4400
425  4250  4670
435  4350  4780
440  4400  4840
450  4500  4950
495  4950  5450
500  5000  5500
600  6000  6600
630  6300  6930
640  6400  7040
700  7000  7700

 

2. Можност за сечење на сите ширини по желба на клиентот од Џамбо ролни:

    должина: стандардно 2000/3000 м или по желба на клиентот.

БОПП фолии

24 мик СЈАЈНА 230мм, 24 мик СЈАЈНА 245мм, 24 мик СЈАЈНА 250мм, 24 мик СЈАЈНА 280мм, 24 мик СЈАЈНА 305мм, 24 мик СЈАЈНА 320мм, 24 мик СЈАЈНА 345мм, 24 мик СЈАЈНА 350мм, 24 мик СЈАЈНА 360мм, 24 мик СЈАЈНА 380мм, 24 мик СЈАЈНА 400мм, 24 мик СЈАЈНА 425мм, 24 мик СЈАЈНА 435мм, 24 мик СЈАЈНА 440мм, 24 мик СЈАЈНА 455мм, 24 мик СЈАЈНА 495мм, 24 мик СЈАЈНА 600мм, 24 мик СЈАЈНА 630мм, 24 мик СЈАЈНА 640мм, 24 мик СЈАЈНА 700мм, 24 мик СЈАЈНА 880мм, 24 мик СЈАЈНА 1000мм, 27 мик МАТ 230мм, 27 мик МАТ 250мм, 27 мик МАТ 280мм, 27 мик МАТ 305мм, 27 мик МАТ 320мм, 27 мик МАТ 345мм, 27 мик МАТ 350мм, 27 мик МАТ 380мм, 27 мик МАТ 400мм, 27 мик МАТ 435мм, 27 мик МАТ 440мм, 27 мик МАТ 455мм, 27 мик МАТ 495мм, 27 мик МАТ 600мм, 27 мик МАТ 640мм, 27 мик МАТ 700мм, 27 мик МАТ 880мм, 27 мик МАТ1000

mk_MKMacedonian

Внесете го вашиот клучен збор