Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Автоматски ламинатор на ролни со нов систем на електромагнетно греење SW-820

Compare

Конфигурација

  1. Инстантен –брз електромагнетен грејач кој го скратува времето на загревање на валјакот на 90 секунди со прецизна контрола на температурата од +_1 С
  2. Плочата за полнење со хартија за ламинирање може да се спушти до ниво со подот со што се олеснува ставањето на хартија
  3. Систем за вшмукување на хартијата гарантира стабилно и мазно испраќање на хартијата во ламинаторот на ламинирање
  4. Поголем хромен ваљак кој е опремен со најновата технологија на загревање со помош на електромагнетизам кој што пак обезбедува висок квалитет на ламинирање
  5. Дизајнот на структурата на системот за сепарација го прави работењето и одржување да биде лесно
  6. Нов дизајн и поголем автоматски полнач на хартија со двоен слој на тапкање на хартијата

 

 

                          Технички карактеристики:

model SW-820
мах ширина на хартијата 850 х 820 мм
мин ширина на хартијата 300 х 300 мм
мах брзина на ламинирањето 0- 65 м/мин
мах дебелина на хартијата 100 – 500 гр/м2
температура на ламинирање 80 – 110 С
моќност 21 KW
напојување 3 х 380 V, 50 HZ
тежина 3550 кг
димензии (5400 х 2000 х 1900) мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Автоматски ламинатор на ролни со нов систем на електромагнетно греење SW-820”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword