Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Автоматски ламинатори на ролни со нов систем на електромагнетно греење SW-560/660/760

Compare

 

Конфигурација

  1. Инстантен –брз електромагнетен грејач кој го скратува времето на загревање на валјакот на 90 секунди со прецизна контрола на температурата од +_1 С
  2. Плочата за полнење со хартија за ламинирање може да се спушти до ниво со подот со што се олеснува ставањето на хартија
  3. Систем за вшмукување на хартијата гарантира стабилно и мазно испраќање на хартијата во ламинаторот на ламинирање
  4. Поголем хромен ваљак кој е опремен со најновата технологија на загревање со помош на електромагнетизам кој што пак обезбедува висок квалитет на ламинирање
  5. Дизајнот на структурата на системот за сепарација го прави работењето и одржување да биде лесно
  6. Нов дизајн и поголем автоматски полнач на хартија со двоен слој на тапкање на хартијата

 

 

Технички карактеристики:

model SW-560 SW-660 SW-760
мах ширина на хартијата 560 х 820 мм 660 х 820 мм 760 х 820 мм
мин ширина на хартијата 210 х 300 мм 210 х 300 мм 210 х 300 мм
мах брзина на ламинирањето 0- 60 м/мин 0- 60 м/мин 0- 60 м/мин
мах дебелина на хартијата  90 – 600 гр/м2 90 – 600 гр/м2 90 – 600 гр/м2
температура на ламинирање 80 – 110 С 80 – 110 С 80 – 110 С
моќност 20/12 KW 20/12 KW 20/12 KW
напојување 3 х 380 V, 50 HZ 3 х 380 V, 50 HZ 3 х 380 V, 50 HZ
тежина 2600 кг 2800 кг 3000 кг
димензии (4600х1350х1600)мм (4600х1450х1700)мм (4600х1550х1700)мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Автоматски ламинатори на ролни со нов систем на електромагнетно греење SW-560/660/760”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword