Тел. +389 72 226 077
0 Items - 0.00ден
0
  • No products in the cart.

Автоматска машина за сечење и ставање на метални спирали и закачалки DCB-360

632,500.00ден +18% ддв

Compare

Машината се користи за поврзување книги, тетратки, календари, итн.

Може да поврзува од 1/4 “до 1-1/4” без промена на алатот.

Значи за таа машина не и требаат алати за поврзување на метални спирали со различен дијаметар.

Машината автоматски го прави целиот процес: одмотувањето на котурот, сечењето на спиралите, пренесувањето и затворањето, а со тоа ја зголемува ефикасноста на производството и значително ги намалува трошоците односно цената.

 

Карактеристики:

  • автоматско сечење на спиралата и броење на членчињата
  • рачно ставање на веке издупчена хартија
  • автоматско пренесувње на хартијата заедно со исечената спирала
  • автоматско затварање на спиралата
  • автоматско пренесување на готовиот производ
  • гаранција 1 година
модел DCB- 360
мах ширина за поврзување 360 мм
брзина на поврзување 1000 пати на час
формат на работната табла 2.160 х 370 х 700 мм
напојување 220 V , 50 Hz
воздушен притисок 5-8 бар
дијаметар на поврзување 1/4″ –  1 1/4”
димензии 1.950 х 1.270 х 1.250mm
тежина 300 kg
Цена  во УСД + !8%ддв 11.500 УСД  + 18%ддв

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Автоматска машина за сечење и ставање на метални спирали и закачалки DCB-360”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword